Omroepv: Verenigen | Vertellen | Vieren

Deel dit bericht:

Omroepv brengt de verhalen van veteranen en hun naasten naar buiten, zodat er een community ontstaat voor iedereen die graag bij wil dragen aan beter begrip voor de veteraan. Iedereen heeft een andere reden om omroepv te volgen. Dit kan zijn om steun te vinden in een ander zijn verhaal of om kennis op te doen. Het is vooral belangrijk voor ons dat iedereen zich begrepen voelt.

Omroepv is een eigentijdse omroep die radioprogramma’s, videoreportages en online content verzorgt voor een breed publiek.

“Veel mensen zijn niet of nauwelijks bekend met de ervaringen van veteranen en hun thuisfront. Deze mensen willen we ook bereiken. Op onze wijze leveren we een bijdrage aan het vergroten van de erkenning en waardering voor hen die zich hebben ingezet voor vrede, veiligheid en vrijheid in Nederland en wereldwijd”, legt veteraan kolonel b.d. Ben Hendriksen en voorzitter van omroepv uit.

Ons logo is een moderne verwijzing naar de veteranenspeld en tevens een gestileerde voorstelling van een medaille aan een lint. Het symbool voor dankbaarheid, erkenning en waardering.

Het team bestaat uit enthousiaste vrijwilligers. Mocht je willen doneren zodat we kunnen blijven doen wat we doen, klik hier.