De Harde Leerschool

Deel dit bericht:

“De Harde Leerschool gaf mij een gouden kans die ik met twee handen aan moest pakken.”

Stichting De Harde Leerschool biedt (jong)volwassen mannen van 18 jaar en ouder een nieuwe kans om actief en positief deel te nemen aan de maatschappij. Met hun programma’s willen ze zoveel mogelijk deelnemers motiveren om nieuwe stappen te zetten richting werk of een opleiding. Hoe zij dit doen? Door rugby en defensie in te zetten als middel om te komen tot een blijvende gedragsverandering. Zelfinzicht, zelfvertrouwen en zelfredzaamheid; daar sturen ze op. Met deze no-nonsense aanpak maken zij mensen snel werkfit.

De programma’s van de Harde Leerschool worden geleid en begeleid door een team van deskundige trainers en coaches die ervaring hebben met het werkfit maken van de doelgroep. Deze begeleiders kenmerken zich door hun daadkrachtige houding. Niet te veel praten maar doen, verantwoordelijkheid nemen in plaats van vermijden. De kandidaten worden bewust gemaakt van het feit dat (samen)werken, discipline en scholing waardevolle onderdelen van het leven zijn.

Dus, ben of ken je een jonge man zonder werk, die zijn school niet heeft afgemaakt of een detentieverleden heeft? De Harde Leerschool zou dé kans kunnen bieden om vooruit te komen: bekijk www.dehardeleerschool.nl