Vers van de pers: 'De Jacht Op De Führer'

Deel dit bericht:

Berlijn, 17 maart 1945. Adolf Hitler roept de hulp in van zijn favoriete commando, Otto Skorzeny, om hem te helpen ontsnappen uit zijn bunker in de belegerde stad. Skorzeny heeft voor deze ontsnappingspoging, Operatie Grau, drie scenario’s gereed.

Maar naarmate de tijd vordert, lijkt geen enkel scenario meer uitvoerbaar. Zowel de Russen als de Britten komen stilaan dichterbij. Het net sluit aan alle kanten. De jacht op de nazidictator is begonnen. Onlangs hadden wij een interview met Michiel Janzen in onze studio over zijn nieuwe boek.

Je kunt zien dat Michiel Janzen veel research heeft gedaan. Elke bladzijde die je leest wil je weten wat erop de volgende bladzijde gebeurt. Als je van spanning, fictie en geschiedenis houd is dit zeker een aanrader om zijn nieuwe boek “De jacht op de Fuhrer” te lezen.

Tevens heeft Michiel Janzen meer boeken geschreven die zeer de moeite waard zijn, waaronder “Hitlers geheime Ardennencommando”. En er is weer een nieuw boek in de maak van deze getalenteerde oorlogsboekenschrijver.