Online petitie voor de 'dramatische staat van Defensie' van start!

Deel dit bericht:

Bijzonder nieuws! Bijzonder, omdat het een initiatief van bezorgde burgers betreft en niet van militairen of oud-militairen. Deze, ons nog onbekende, bezorgde burgers zien de wereldwijde veiligheidsdreigingen toenemen en willen nu eens serieuze politieke aandacht bewerkstelligen voor de volgens hen “dramatische staat van Defensie”. Deze serieuze aandacht willen ze afdwingen door het op de politieke agenda te krijgen met een petitie. Hiervoor zijn minimaal 40.000 handtekeningen nodig.
Vandaag is hun website http://www.psst.nl/ live gegaan, waarop de petitie ondertekend kan worden. Op de website worden een aantal bekende Nederlanders en voormalig militaire bevelhebbers genoemd die de petitie al ondertekend hebben. Onze informatie is dat deze week vooral veteranen, hun naasten en veteranenorganisaties benaderd worden en dat uitgebreide landelijke media aandacht op 1 februari a.s. van start gaat.
Omroepv zal deze week een interview met Luitenant-Generaal b.d. de Kruif uitzenden, waarin dit onderwerp ook ter sprake komt. Omroepv zal dit burgerinitiatief natuurlijk op de voet blijven volgen en waar nodig berichtgeving delen. Ook jullie kunnen helpen door onze berichten hierover te delen in jullie netwerk. 💪